Göynük İlkokulu
GÖYNÜK MAH. GÖYNÜK KÜME EVLERİ GÖYNÜK İLKOKULU BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş yüksek ahlaki değerler kazandıran örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu kişisel,insani,ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip,kendileriyle uyumlu orta öğretim kurumlarına yönelmelerine katkıda bulunmaktır.

BAŞARILAR

E-Twinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü "Kahramanmaraş´ta Akıl Oyunları- Maskeni Tak Hayatı Tanı"
Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

08.30 14.20

Ingilizce

KATI YAKIT

Servis Bilgisi

Servis yok. Ulaşım kendi imkanları doğrultusunda veya Çağlayancerit ilçe dolmuşları ile sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

iL MERKEZİNE 85 KM İLÇE MERKEZİNE 35 KM